ΑΕΚ: Για τα τελευταία νέα της Ένωσης μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναλύοντας το πλάνο του Αλμέιδα ώστε η Ένωση να μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.
«Σε επίπεδο προσώπων δεν νομίζω ότι υπάρχει επιλογή που μπορεί να συνιστά έκπληξη, μόνο αν παίξει ο Γαλανόπουλος που ήταν στις τελευταίες δοκιμές του Αλμέιδα. Ο Γιόνσον επέστρεψε και όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει κανονικά στο ντέρμπι.
Πολύ αντίκτυπο στο παιχνίδι της ΑΕΚ θα έχει η ανταπόκριση του Εμβιλά στην πίεση που ασκούν ο Αραούχο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Χουάνγκ, αφού τα στόπερ μέχρι σήμερα δεν έχουν δείξει σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι, που πολλές φορές δεν κρίνονται από αυτά που περιμένουμε, αλλά από κάποιες φάσεις που μπορεί να υπάρξουν μέσα σε ένα ντέρμπι», ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο