Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Θέλει περισσότερα από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Νέες ατάκες για τον κόσμο της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-13 22:02:00

Θέλει περισσότερα από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Νέες ατάκες για τον κόσμο της ΑΕΚ

Sportdog Team
Θέλει περισσότερα από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Νέες ατάκες για τον κόσμο της ΑΕΚ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας όμως ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, ενώ μίλησε ξανά και για τον κόσμο της ομάδας.

Ματίας Αλμέιδα: Μπορεί η ΑΕΚ να πήρε την ισοπαλία, κάτι που ικανοποίησε τον Αργεντίνο τεχνικό της Ένωσης, όπως είπε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως όπως τόνισε πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας.

«Κερδίζονται πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ αισθάνεται να είναι ένα με την ομάδα που έχουμε, προφανώς και όταν ήρθαμε ψάχναμε να φύγουμε με μία νίκη αλλά αυτό που μου άρεσε η διάθεση, η όρεξη, η προσωπικότητα, η περηφάνεια να φοράνε αυτή τη φανέλα οι ποδοσφαιριστές.

Θα ήθελα να φύγουμε με μία νίκη, παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και πραγματικά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, δώσαμε θέαμα και αυτό το αξιολογώ.  Για μένα, αυτό που μας έλειπε ήταν ότι ήμασταν πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, και σε αυτό που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στο τελείωμα και έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags