Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έφτασε αθόρυβα Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Aντεπίθεση μετά το Μουντιάλ - Μεγάλη... επιστροφή στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-14 00:08:00

Έφτασε αθόρυβα Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Aντεπίθεση μετά το Μουντιάλ - Μεγάλη... επιστροφή στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έφτασε αθόρυβα Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - Aντεπίθεση μετά το Μουντιάλ - Μεγάλη... επιστροφή στην Τούμπα!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής κόντρα στον Βόλο και η ξεκάθαρη βελτίωση. Ο Δικέφαλος βήμα βήμα έχει φτάσει να είναι στην τρίτη θέση και έχει χτίσει σερί τριών νικών!

Οι τελευταίες δύο αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ πριν την διακοπή έχουν βγάλει δύο μεγάλους νικητές! Αναφερόμαστε στους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Για τους πράσινους τα πράγματα είναι... γνωστά αφού είναι πρώτοι στην διακοπή και πάνε με το +8 από την ΑΕΚ και το +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ωστόσο η ομάδα του Λουτσέσκου είναι αυτή που έχει κερδίσει... αρκετά.

Πριν ξεκινήσει η 12η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ είχε 19 βαθμούς και ήταν στο -4 από τον Ολυμπιακό και στο -8 από την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά και άκρως... αθόρυβα ο ΠΑΟΚ πάει στην διακοπή έχοντας φτάσει τον Ολυμπιακό στους 25 βαθμούς, ενώ είναι στο -4 από την ΑΕΚ πλέον και έχει αφήσει στην 5η θέση τον Βόλο! Αντίστοιχα και ο Άρης έχει φτάσει στο -3 από την ομάδα του Μπέου.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι δυσαρεστημένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, μιας και η ομάδα του Λουτσέσκου πάει στην διακοπή με 3 σερί νίκες και 8-0 υπέρ γκολ. Κοινώς, δεν θα μπορούσε η διακοπή να έρθει σε χειρότερο σημείο...

Όπως και να έχει κρατάει καταρχάς την τρομερή εμφάνιση και το μυθικό γκολ του Ζίβκοβιτς, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, στο 18ο του ματς! Ήταν μακριά από το γκολ για μεγάλο διάστημα, ωστόσο η κλήση του στο Μουντιάλ για χάρη της Σερβίας έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του και αυτό φάνηκε απόψε. Από εκεί και πέρα ο Κωνσταντέλιας ήταν απολαυστικός για μια ακόμη φορά. Πήρε φανέλα βασικού για 4ο σερί ματς και δείχνει πως είναι το next best thing του ΠΑΟΚ.

Αρκετά θετικό και το γεγονός πως ο Νέλσον Ολιβέιρα σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, έστω και εάν το έκανε μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Πορτογάλος φορ είναι τοπ κλάσης και σίγουρα θα μπορούσε να είναι το βασικό όπλο του Λουτσέσκου και το 2023. Αρκεί να είναι υγιής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι στο -12 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο χτίζει κάτι πολύ καλό για τη νέα χρονιά με παιδιά όπως ο Κουλιεράκης, ο Τσαούσης, ο Κωνσταντέλιας, αλλά γιατί όχι και ο Κούτσιας, ο οποίος παίζει non stop στον Βόλο από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα.

Γενικότερα, μπορεί αρκετοί να είχαν ξεγράψει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο με τις κατάλληλες προσθήκες και την επιστροφή του Νάρεϊ ο Λουτσέσκου είναι δεδομένο πως σχεδιάζει την δική αντεπίθεση, αρχής γενομένης στις 21 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν και απρόοπτα μέχρι τότε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλόνισε τη Λεωφόρο ο Μαραγκός - Η σπάνια ασθένεια που τον άφησε στο καροτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags