ΠΑΟΚ: Για παίκτη που θα βοηθήσει στα μεσοεπιθετικά προβλήματα του Δικεφάλου του Βορρά με δημιουργία και γκολ αλλά δεν θα... φάει την θέση του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι το ζητούμενο ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η παρουσία του Κωνσταντέλια αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να τον προσέξει και ίσως θα ήταν λάθος να πάρει έναν παίκτη που θα του κόψει το δρόμο και την εξέλιξη. Ο μικρός έχει δείξει καταπληκτικά στοιχεία και πρέπει να πάρει παιχνίδια για να εξελιχθεί κι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορεί να παίζει στις θέσεις πίσω από τον φορ, που θα πατά περιοχή και θα έχει το γκολ, έναν τύπου Πέλκα ποδοσφαιριστή. Αυτά ζυγίζουν στην ομάδα και θα κάνουν την τελική επιλογή. Θα δούμε αν θα είναι μια προσθήκη ή παραπάνω. Παίζει ρόλο και το τάιμινγκ, γιατί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ενισχυμένος και έτοιμος με παίκτη που θα προσφέρει άμεσα και όχι με κάποιο στοίχημα, γιατί λογικά θα έχει μέσα στον Ιανουάριο προημιτελικά Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ.