Ολυμπιακός: Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

«Αν ήξερα ότι φεύγουν (ο Βρσάλικο και ο Μαρσέλο), δεν θα έλεγα όλα ανοικτά. Θα τους ακολουθήσουν αρκετοί. Χθες βγήκε από Γαλλία για τον Ντε Λα Φουέντε. Ο Κούτρης πάει Πολωνία. Έχει συμφωνήσει εδώ και έναν μήνα με τους Πολωνούς. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Είναι αρκετοί σε αυτή τη λίστα του Μίτσελ και μετά θα δούμε ποιοι θα έρθουν. Πώς θα ενισχυθεί η ομάδα», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση στην άμυνα, από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος. Και για εξτρέμ φαίνεται πως υπάρχει με τον Μαντσίνι. Είναι παίκτης που δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι πως περιμένουμε έναν χειμώνα, έναν Γενάρη, γεμάτο για τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Όταν το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις και δεν συμβεί σωστά αυτό, είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα. Οι αποχωρήσεις είναι πολύ πιθανό να είναι διψήφιες. Ο Αγκιμπού μπήκε με την ΑΕΚ, δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Μίτσελ που φαίνεται πως έχει βρει έναν κορμό. Αυτούς θέλει και κάποιους άλλους για να συμπληρώσει τους 23-24».