Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρίβουν τα... χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Μπαίνει ζεστό χρήμα στα ταμεία
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-16 22:30:00

Τρίβουν τα... χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Μπαίνει ζεστό χρήμα στα ταμεία

Sportdog Team
Τρίβουν τα... χέρια τους στον ΠΑΟΚ - Μπαίνει ζεστό χρήμα στα ταμεία

Η κλεψύδρα για την πρώτη «σέντρα» του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2022 αδειάζει! Το Μουντιάλ του Κατάρ «ανοίγει» την αυλαία του στις 20 Νοεμβρίου (18:00) με την αναμέτρηση της διοργανώτριας χώρας, με το Εκουαδόρ, κι έως τις 18 Δεκεμβρίου, τα «φώτα» της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας θα είναι στραμμένα πάνω του.

ΠΑΟΚ: Η κλεψύδρα για την πρώτη «σέντρα» του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2022 αδειάζει! Το Μουντιάλ του Κατάρ «ανοίγει» την αυλαία του στις 20 Νοεμβρίου (18:00) με την αναμέτρηση της διοργανώτριας χώρας, με το Εκουαδόρ, κι έως τις 18 Δεκεμβρίου, τα «φώτα» της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας θα είναι στραμμένα πάνω του.

Στους άμεσα ενδιαφερόμενους βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Όχι όμως  μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Η FIFA ενημέρωσε πως για κάθε ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται στο διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική του ομάδα, θα καταβάλλει στον σύλλογό του αποζημίωση ύψους 9.500 ευρώ για κάθε ημέρα, μετρώντας δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των ομίλων.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα παραμείνει τουλάχιστον έως τη λήξη των ομίλων, δηλαδή από τις 20/11 έως τις 02/12. Πρόκειται δηλαδή για ένα σύνολο 27 ημερών, που «εκτοξεύει» τα έσοδα περίπου στις  256 χιλιάδες ευρώ.

Προφανώς, αν η Σερβία καταφέρει να προχωρήσει στα νοκ-άουτ του θεσμού, το ποσό θα ανέβει ακόμη περισσότερο, αλλά ακόμη και να μην συμβεί αυτό, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το ποσό αυτό. Υπενθυμίζεται πως στον όμιλο της Σερβίας συμμετέχουν οι: Βραζιλία, Καμερούν και Ελβετία.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φρένο Άγγελου σε Λουτσέσκου-Μπότο - Όχι στα παλτά - Γιατί αποχώρησε ο Γιώργος - Αποκάλυψη Σαββίδη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags