Άρης: Ο Ματέι Βίντρα είναι ένας από τους παίκτες που έχουν μπει εκ νέου στο μικροσκόπιο του Άρη, για την επιθετική γραμμή των Κιτρινόμαυρων. Κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ένα στοιχείο που χρίζει αναφοράς είναι πως προέρχεται από εγχείρηση στους χιαστούς. Η οποία έγινε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Βίντρα λοιπόν, χθες βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου και εξετάστηκε από τον γιατρό που το έκανε την επέμβαση, τον Άγγλο, Άντι Γουίλιαμς. Κι όπως προέκυψε τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι  θα είναι έτοιμος να παίξει σε περίπου έναν μήνα.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βύντρα…:

«Θαυμάσια νέα! Μετά τη σημερινή επίσκεψη στο γιατρό που τον εγχείρησε στην Αγγλία, Άντι Γουίλιαμς, ο Ματέι Βύντρα είναι πιο κοντά στην επιστροφή στο γήπεδο. Ο ειδικός από το Νησί έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση του γονάτου του Ματέι».

Και κάπου εδώ έρχεται ο Άρης. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όχι απλά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχει υπάρξει επικοινωνία και συγκεκριμένη πρόταση. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν προτείνει στον Βίντρα να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα, να του γίνει και ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος κι αν όλα πάνε καλά να υπογράψει στην ομάδα.

Θετικός φέρεται να είναι και ο Άλαν Πάρντιου, που γνωρίζει τον παίκτη από την Αγγλία, ενώ και ο Βίντρα έχει πάρει τις πληροφορίες του από τον Μπράμπετς. Αναμένονται εξελίξεις…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θέλει να φύγει ο Βρσάλικο - Κοστίζει πάνω από 3 εκατομμύρια για φέτος - Υπογράφει ο Μαντσίνι!