Γιώργος Παναγόπουλος: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός νομικός, με ειδικότητα στο αθλητικό δίκαιο ο οποίος μίλησε στην τηλεοπτική “Σφήνα στα σπορ” από την “Βεργίνα Τηλεόραση” για την κλήση σε απολογία του Γιώργου Σαββίδη από την ΕΕΑ.
“Απορώ με την αδράνεια του ΠΑΟΚ, η οποία παρατηρήθηκε και στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας. Ο Καραπαπάς εδώ και ενάμιση μήνα έδωσε στίγμα με ανάρτηση ότι κάποιος από τον ΠΑΟΚ θα πάει για κακούργημα, αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε και μετά από εναμιση μήνα, πάλι θα τρέχουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες ενώπιον της Επιτροπής.
Η ποινή μπορεί να είναι μηδέν, αθώωση, αλλά μπορεί να φτάσει έως και μείον 9 βαθμούς και πιστεύω ότι θέλουν να ταλαιπωρήσουν και πάλι τον ΠΑΟΚ, γιατί θυμάστε ότι την προηγούμενη φορά δεν δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία στην Ελλάδα, αλλά η δικαίωση ήρθε από το εξωτερικό, από το CAS, ελπίζω να μην το τραβήξουν και τώρα τόσο πολύ.
Απορώ με την αδράνεια στον ΠΑΟΚ! Δεν βλέπουν ότι κάποιοι προσπαθούν πάλι να τυλίξουν τον ΠΑΟΚ και αυτοί κοιμούνται; Η ΕΕΑ λειτουργεί φέτος καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια και φοβάμαι ότι αυτό το θέμα θα έχει συνέπειες, εκτός εάν το χειριστούν σωστά αυτή τη φορά", είπε ο Γιώργος Παναγόπουλος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο