Facebook Pixel ΑΕΚ - Μουντιάλ 2022: Το Μουντιάλ... φέρνει εκατομμύρια στην ΑΕΚ - Από το Κατάρ κλείνει η μεγάλη πώληση - Παίζει βασικός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-21 12:55:00

Το Μουντιάλ... φέρνει εκατομμύρια στην ΑΕΚ - Από το Κατάρ κλείνει η μεγάλη πώληση - Παίζει βασικός!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το Μουντιάλ... φέρνει εκατομμύρια στην ΑΕΚ - Από το Κατάρ κλείνει η μεγάλη πώληση - Παίζει βασικός!

Πώς ο Αλμέιδα "γύρισε τούμπα" την καριέρα του και οι σκάουτερς. Ποιος είναι ο παίκτης της Ένωσης που μπαίνει στη διοργάνωση ως βασικός και ετοιμάζεται για μία μεγάλη μεταγραφή. Γιατί οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν πως τα παιχνίδια του, θα φέρουν και προτάσεις;

ΑΕΚ: Σε... ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου κινούνται στην Ένωση μιας και πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στο Κατάρ για την μεγάλη διοργάνωση.

Μάλιστα ο Νταμιάν Σιμάνσκι μπορεί να έχει μόλις 9 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, όμως η παρουσία του την φετινή σεζόν και η αναγέννηση που έχει μετά την αλλαγή θέσης από τον Ματίας Αλμέιδα έκανε τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλέσει στην αποστολή και μάλιστα να έχει σημαντικές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Μάλιστα οι εμφανίσεις του με τους Κιτρινόμαυρους φέτος, που έχει 11 συμμετοχές, όλες σαν βασικός και ένα γκολ, έχουν κάνει πολλές ομάδες να τον έχουν στο στόχαστρό τους και να θέλουν να τον δουν από κοντά κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Μουντιάλ, για κάτι είναι η ενήμερη η Ένωση από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Πολωνός είναι στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, έναντι 1,3 εκατομμυρίων ευρώ από την Αχμάντ Γκρόζνι, έχοντας καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στα 2 εκατομμύρια ευρώ, από τις 800.000 που ήταν πριν από δύο χρόνια.

Ο Σιμάνσκι όσο καιρό βρίσκεται στην ΑΕΚ έχει παίξει 96 φορές, έχοντας 8 γκολ και πέντε ασίστ, όμως η μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του έγινε με την έλευση του Ματίας Αλμέιδα, που του άλλαξε θέση και πραγματικά μεταμόρφωσε την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά έχει κάνει τον ατζέντη του παίκτη, Μάριους Πιεκάρσκι, να τρίβει τα... χέρια του μιας και μπορεί να ήταν αυτός που είχε τρέξει την μετακίνησή του στην Ένωση, όμως τώρα βλέπει νέα δεδομένα στον ορίζοντα και θα δώσει κανονικά το παρών και αυτός στο Κατάρ.

Επιπλέον, για τον Πολωνό μάνατζερ ήταν πολύ σημαντικό να δει τον ποδοσφαιριστή του να φοράει ξανά την φανέλα της πατρίδας του και τώρα αυτό συμπίπτει και με μια συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που ανεβάζει πολύ τις μετοχές του. Πλέον μένει να φανεί αν ο Σιμάνσκι θα πατήσει... χορτάρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τι θα φέρει αυτό για το μέλλον του στην ΑΕΚ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χυλόπιτα" σε Ολυμπιακό για Παπανικολάου - Γερό "μπάσιμο" της ΑΕΚ - Αποκάλυψη από τον… Σασμό!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags