Άρης: Τον Βλάντιμιρ Ντάριντα έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση στα χαφ του ο Άρης, με δεδομένη την αποχώρηση του Ντιόπ και την αβεβαιότητα με τον Ντουκουρέ λόγω του προβλήματος στο γόνατο.

Ο 32χρονος Τσέχος, με πολυετή θητεία στη Bundesliga με Φράιμπουργκ αρχικά και τη Χέρτα τα τελευταία επτά χρόνια, δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στην ομάδας του Βερολίνου και εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και δεν θα ανανεωθεί.

Ο Ντάριντα έχει τεθεί υπόψιν του Άλαν Πάρντιου, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει για το ενδιαφέρο ντου Άρη, έχοντας μάλιστα και τον ίδιο εκπρόσωπο με αυτόν ενός άλλου παίκτη των Κίτρινων, του Γιακούμπ Μπράμπετς.

Πρόκειται για παίκτη-ορισμό του box to box μέσου με αστείρευτη αντοχή και τρεξίματα, αλλά και ικανότητα στο να προωθεί το παιχνίδι και είτε να απειλεί ο ίδιος είτε να μοιράζει ασιστ ενώ, στα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και η έφεση που έχει στα σουτ από μακρινή απόσταση.

Ο Νταρίντα που γαλουχήθηκε στη Βικτόρια Πλζεν με την οποία είχε 93 συμμετοχές με 18 γκολ και 18 ασιστ, πήρε μεταγραφή στη Φράιμπουργκ το 2013. Έμεινε εκεί δυο σεζόν κάνοντας 61 παιχνίδια, 11 γκολ και δέκα ασίστ για να πάει στη Χέρτα το καλοκαίρι του 2015. Με την ομάδα του Βερολίνου έχει 192 συμμετοχές με 16 γκολ και 29 ασίστ.

Συνολικά στη Bundesliga έχει 224 ματς ενώ είναι και 76 φορές διεθνής με οκτώ τέρματα, ενώ έχει φορέσει 76 φορές τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας μετρώντας και 8 γκολ. Ο Νταρίντα είναι