Παναθηναϊκός: Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό δύο είναι τα επίπεδα στα οποία κινούνται. Το πρώτο αφορά φυσικά τις μεταγραφές και το δεύτερο τις ανανεώσεις, στα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (σ.σ. Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν).

Σε επόμενο επίπεδο οι Πράσινοι, πάντως, έχουν πρόθεση να επιβραβεύσουν με αυξημένες αποδοχές κάποιους παίκτες, πριν καν λήξουν τα συμβόλαιά τους! Τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν χαρακτηριστικά ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Φώτης Ιωαννίδης. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, που φέτος έχουν κάνει τη διαφορά -με το δικό του τρόπο ο καθένας- για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από το καλοκαίρι κιόλας το Τριφύλλι έχει μπει σε μία διαδικασία αύξησης του μπάτζετ του. Τα οικονομικά μεγέθη του συλλόγου δεν θα αυξάνονται μόνο από τις μεταγραφές, αλλά κι από τις επεκτάσεις/ανανεώσεις συμβολαίων με περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα εφόσον ο Αϊτόρ δώσει τα χέρια με την ΠΑΕ για να συνεχίσει στα πράσινα, τότε θα εισπράξει τα υπερδιπλάσια από τα 340 χιλ. ευρώ που έχει λαμβάνειν αυτή τη στιγμή.

Για την ιστορία, ο Παλάσιος αμείβεται με περίπου 650 χιλ. ευρώ ετησίως, ενώ αντίστοιχα ο Ιωαννίδης με 120 χιλ. ευρώ.