Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο - Ολυμπιακός: Βόμβα Νικολακόπουλου - "Κάποια στιγμή μπορεί ο Μαρινάκης να κλείσει τον Ρονάλντο"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 15:04:00

Βόμβα Νικολακόπουλου: "Κάποια στιγμή μπορεί ο Μαρινάκης να κλείσει τον Ρονάλντο"!

Sportdog Team
Βόμβα Νικολακόπουλου: "Κάποια στιγμή μπορεί ο Μαρινάκης να κλείσει τον Ρονάλντο"!

Η μεταγραφή που κλείνει τις επόμενες ώρες, η αλλαγή πλάνων τις τελευταίες ημέρες στο Λιμάνι για τον δεξιό μπακ και η εκτίμηση του γνωστού δημοσιογράφου για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στην Ισπανία και της διαφαινόμενης μεταγραφής του Ροντινέι, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που επιφυλάσσει το ταξίδι στην Ισπανία για αρκετούς «ερυθρόλευκους», εστίασε στην υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου, λέγοντας ότι όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού. Όπως επισήμανε, ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή και θα πρέπει να υπάρξουν πάρα πολλά στραβά, ανάποδα και απρόοπτα, για να έχουμε διαφορετική εξέλιξη από την αναμενόμενη.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι ο Ροντινέι δεν υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί στην αποστολή της ομάδας στην Ισπανία, αφού είναι σε διακοπές μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Φλαμένγκο, με την οποία έπαιζε από τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Στη συνέχεια, σε σχετική ερώτηση ακροατών, σχολίασε πως «κάποια στιγμή μπορεί ο Μαρινάκης να κλείσει τον Ρονάλντο. Για τον Ολυμπιακό, τη Νότιγχαμ. Δεν είναι ρεπορτάζ, αυτή είναι η εκτίμησή μου»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags