Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Γιοβάνοβιτς ο… Ομπράντοβιτς του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 10:35:00

Γιοβάνοβιτς ο… Ομπράντοβιτς του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Γιοβάνοβιτς ο… Ομπράντοβιτς του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού!

Η λατρεία για τον Σέρβο τεχνικό στον Παναθηναϊκό δεν περιγράφεται, σε βαθμό που θυμίζει την τεράστια επίδραση που είχε ο Ζοτς στον οργανισμό του Εξάστερου.

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για την προετοιμασία του εν μέσω Μουντιάλ, με τους Πράσινους να γνωρίζουν απίστευτες στιγμές αποθέωσης και εκεί από τους οπαδούς τους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε φυσικά την τιμητική του, με τους φίλους του Τριφυλλιού να φωνάζουν γι’ ακόμη μια φορά ρυθμικά το όνομά του. Στην Κύπρο, άλλωστε, είναι ένα μέρος που αγαπιέται ιδιαίτερα.

Η λατρεία για τον Ιβάν δεν περιγράφεται, σε βαθμό που θυμίζει την τεράστια επίδραση που είχε ο Ζοτς στον οργανισμό του Εξάστερου. Μπορεί να μοιάζει κάπως υπερβολή γιατί ο Ομπράντοβιτς έμεινε εδώ 13 χρόνια, αλλά αυτό για το οποίο μιλάμε ως κοινό είναι η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η ταύτιση που έχει με τους Παναθηναϊκούς! Η οποία δεν έχει προκύψει… χαριστικά, αλλά είναι απότοκο της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει με τους παίκτες του. Όπως ο Ομπράντοβιτς άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αντίστοιχα το ίδιο μπορεί να κάνει κι ο Ιβάνοβιτς στον ποδοσφαιρικό!

Τέλος, να σημειώσουμε πως μιλώντας με τους οπαδούς στην Κύπρο ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, τους είπε τα εξής: "Σας ευχαριστούμε πολύ που είσαστε εδώ και μας στηρίζετε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην Κύπρο και δεχόμαστε την αγάπη σας. Θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε χαρούμενους και να είμαστε και εμείς χαρούμενοι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags