Άρης: Το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα ανοίγει σε περίπου έναν μήνα, όμως όπως είναι λογικό η προεργασία από τις περισσότερες ομάδες έχει σχεδόν γίνει και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Άρη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει “λοκάρει” τις θέσεις, που χρειάζεται ενίσχυση και έχει προχωρήσει σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πιο προχωρημένο είναι το θέμα του Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τον οποίο φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και θα προχωρήσει μόλις λύσει το συμβόλαιό του με την Χέρτα Βερολίνου.

Από εκεί και πέρα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει ποδοσφαιριστές για αντί-Μαντσίνι και προσεχώς θα καταλήξουν στο εκλεκτό τους, με αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά κριτήρια. Από εκεί και πέρα, επιθυμία του Άλαν Πάρντιου είναι να αποκτηθεί κι ένας φορ με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο είναι μία υπόθεση που παρουσιάζει δυσκολίες, λόγω έλλειψης επιλογών στην αγορά. Αν ο Άρης δεν βρει αυτό που ψάχνει, στη τιμή που θέλει, τότε δεν αποκλείεται να δει ακόμη πιο ζεστά την περίπτωση του Ματέι Βίντρα.

Πηγή: sfina.gr