Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο... διάδοχος του Κλόζε για ΑΕΚ - Μεταγραφή οκτώ εκατομμυρίων - "Φορ 1.95 μ. με καλή τεχνική"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-03 17:45:00

Ο... διάδοχος του Κλόζε για ΑΕΚ - Μεταγραφή οκτώ εκατομμυρίων - "Φορ 1.95 μ. με καλή τεχνική"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ο... διάδοχος του Κλόζε για ΑΕΚ - Μεταγραφή οκτώ εκατομμυρίων - "Φορ 1.95 μ. με καλή τεχνική"!

"Ξεκίνησε ως μεγάλο πρότζεκτ στη Γερμανία και τώρα παίζει στη..."! Μετρά φέτος 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ στη Χέρτα, με το όνομά του να έχει προταθεί ήδη στην Ένωση.

ΑΕΚ: Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν την προεργασία τους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην Ένωση είναι και ο Ντάβι Σέλκε.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός ανήκει στη Χέρτα Βερολίνου, όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα των Γερμανών και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο Σέλκε έπαιξε πέρσι στη Βέρντερ Βρέμης με την μορφή δανεισμού, ενώ φέτος έχει 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ στην ομάδα του Βερολίνου, η οποία τον είχε αγοράσει από την Λειψία το 2017 έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Το Sportdog ήρθε σε επικοινωνία με τον ειδικό στο στοίχημα για το γερμανικό πρωτάθλημα, Ανέστη Ζαχαράκη, που μας είπε για το προφίλ του 27χρονου στράικερ τα εξής:

"Ο Σέλκε ξεκίνησε ως μεγάλο πρότζεκτ στη Γερμανία. Τον προόριζαν μέχρι και για βασικό στην Εθνική και διάδοχο των Κλόζε-Γκόμες! Ωστόσο στην πράξη, δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν. Αυτή τη στιγμή είναι αναπληρωματικός φορ στη Χέρτα, σε ομάδα που παλεύει να σώσει την κατηγορία στην Bundesliga. Για ένα παιδί με μπόι με 1.95 έχει καλή τεχνική, αλλά αυτό που δεν κατάφερε στην καριέρα του είναι το να γίνει καλός εκτελεστής. Δεν έχει το εύκολο γκολ.

Μπορεί να βγει από την περιοχή και να "σπάσει" την μπάλα, δεν είναι αποκομμένος, παρότι μιλάμε για κλασικό επιθετικό περιοχής. Δεν ξέρω αν θα δεχόταν να έρθει στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα το ταβάνι του στην παρούσα φάση δεν είναι πάνω από μια θέση αναπληρωματικού σε ομάδες όπως η Χέρτα, που παλεύουν δηλαδή για την κατηγορία. Η Λειψία όταν ήταν στη δεύτερη εθνική είχε επενδύσει πάνω του, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να σταθεί. Είναι μαχητικός, φιλότιμος, θα τρέξει και σ' ένα καλά δουλεμένο σύνολο μπορεί να εξελιχθεί σε καλή περίπτωση".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή πρώην του Τζαβέλλα "κολλητή" φίλη της νυν - "Τρελαμένος" με τη Βίκυ Κάβουρα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags