Παράλληλα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος και τα θέματα ανανεώσεων, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και πλέον σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι, που βλέπουν τα συμβολαία τους να λήγουν το καλοκαίρι.
Μετά τον Ισπανό χαφ, η υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ μπαίνει σε περίοπτη θέση από τους Πράσινους, με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού στόπερ να αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για συζητήσεις. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και θα βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που άλλωστε αποτελεί δεδομένη επιθυμία και των δύο πλευρών.
Έπειτα, θα ακολουθήσουν οι υποθέσεις των Αϊτόρ, Κουρμπέλη και Πούγγουρα, που επίσης μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους από 1η Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση για επέκταση και με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο