Οι μέρες περνούν και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για τουλάχιστον έναν εξτρέμ, ένα δεκάρι και ένα αριστερό μπακ (πιθανότατα από Ελλάδα). Καθημερινά γράφονται διάφορα ονόματα και χθες (12/12), ενδεικτικά, έγινε λόγος για ματιές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τον Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ της Λουντογκόρετς, Κάουλι.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι ο 27χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Λουντογκόρετς που έχει προταθεί στους Πράσινους. Συγκεκριμένα στο Τριφύλλι έχει πέσει και το όνομα του αρχηγού της Εθνικής Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ!

Ο 26χρονος Βούλγαρος παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, με βασική του όμως αυτή του δεξιού εξτρέμ. Εκεί, δηλαδή, όπου κατά βάση ψάχνει ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 27 παιχνίδια, μετρώντας 10 γκολ και 6 ασίστ. Το συμβόλαιό του έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2024, κάτι που σημαίνει ότι η Λουντογκόρετς θα αξίωνε ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται τα τελευταία δύο καλοκαίρι συνεχώς στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

Δείτε παρακάτω τον Ντεσπόντοφ εν δράσει:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο… λάθος με Κάουλι στον ΠΑΟ - Υπέρβαση Αλαφούζου με 2 εκατομμύρια - Επιστρέφει ο Μποτία!