Άρης: Bλαντιμίρ Νταρίντα, Ματέϊ Βίντρα και Γιακούμπ Μπράμπετς! Τρείς Τσέχοι διεθνείς, τρεις ομόσταβλοι στην  CHOVANECSPORT, τρείς (προσεχώς) συμπαίκτες στον Άρη, ένα ΠΑΚΕΤΟ!!

>>> Ο Νταρίντα έκλεισε για 2,5 χρόνια και προορίζεται για ηγέτης στην μεσαία γραμμή του Άρη. Ο Βίντρα, ένας φορ επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ στα ντουζένια του, όντας προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό, συμφώνησε και θα έρθει στο "Βικελίδης" βασικά για τα πλέι οφ και την επόμενη σεζόν. Και η πρόωρη ανανέωση του Μπράμπετς είχε happy end σε ένα μίνι σήριαλ περίπου δυο μηνών!

>>> Τρείς Τσέχοι που το σύνολο των χρηματιστηριακών τους αξιών, κάνοντας limit up την τελευταία 6ετία, έφτανε τα 23.000.000 ευρώ! Βέβαια  σήμερα οι μετοχές τους συνολικά κοστίζουν 5.200.000 ευρώ. Με τον Μπράμπετς τον 2 εκατ. να είναι μάλιστα ο πιο ακριβός (1,7 η χ.α. του Βίντρα, 1,5 του Νταρίντα)...

>>> Αποκάλυψη πρώτη: η συμφωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Τσέχο αgent Xόβανεκ για τον Νταρίντα, ήταν που "ξεκλείδωσε" και την ανανέωση του Μπράμπετς, η οποία και έκαιγε τον ιδιοκτήτη του Άρη αφού ο Τσέχος στόπερ ντε φάκτο κάνει ισχυρό γκελ σε πολλά κλαμπ, εσωτερικού και εξωτερικού! Και είναι πιθανό μέχρι το καλοκαίρι να φέρει προτάσεις για δυνατή  πώληση.

>>> Αποκάλυψη δεύτερη: ο Καρυπίδης ουσιαστικά έκανε με τον Τσέχο agent Xόβανεκ ότι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Σλοβένο ατζέντη Ρούζνιτς, απο τον οποίο πήρε Τσέριν/Σπόραρ/Βέρμπιτς. Ο "Κάρυ" περιμένει απο αυτό το ...άνοιγμα του στον Χόβανεκ να βγει κερδισμένος, όπως και ο Σέρβος κόουτς του Παναθηναϊκό με το αντίστοιχο σλοβένικο "μονοπώλιο".

>>> Όπως και ο Βίντρα, των 10.000.000 χ.α. πρίν απο 3,5 χρόνια (!) πείστηκε για να έρθει στην Ελλάδα και στον Άρη λόγω του ατζέντη του και των... Νταρίντα/Μπράμπετς. Στην πραγματικότητα τον  "συμπεριέλαβε" στο...πακέτο για Άρη ο Χόβανεκ!!

>>> Ο Νταρίντα μετά από 9,5 χρόνια (τα 7 τελευταία την Χέρτα) αφήνει την Μπουντεσλίγκα για την ελληνική Super League. To καλοκαίρι θα κλείσει τα 33 του χρόνια και στην Γερμανία πλέον δεν θα μπορούσε να επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό "μηχανάκι"!

>>> Στην Χέρτα ο Νταρίντα είχε καθαρές ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ. Στον Άρη έρχεται με λιγότερα (αλλά και πάλι πολλά για τα δεδομένα των "κιτρίνων") αλλά και με συμβόλαιο ως τα 35 του χρόνια.

>>> Ο Καρυπίδης είναι αλήθεια πως το πάλεψε πολύ, επίμονα και μεθοδικά, για να dealάρει τον Νταρίντα. Και επειδή το κόστος δεν θα ήταν και μικρό, ο boss του Άρη ... ψάχτηκε για πληροφορίες/γνώμες κι απο επαγγελματίες της πιάτσας με έδρα την Γερμανία. Όλοι του είπαν τα καλύτερα για τον... "Μόντριτς της Τσεχίας"!!!

>>> Όσον αφορά στην περίπτωση του Βίντρα, που δεν έχει κλείσει ακόμη, αν αποκτηθεί τελικά απο τον Άρη μπορεί σε κάποιους να φανεί σαν... Τσέχος Μήτρογλου. Θα έρθει όμως,  ως προοπτική και σαν μια έξτρα λύση αφού η υπόθεσή του είναι ανεξάρτητη από την προσθήκη/επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oριστικό! Αυτός ο παίκτης... τελείωσε από τον Άρη