Facebook Pixel Γιώργος Τζαβέλλας: Συγκίνησε κόσμο ο Τζαβέλλας - Κράτησε την υπόσχεσή του και πήγε στο σπίτι της Μυρτώς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-17 22:24:00

Συγκίνησε κόσμο ο Τζαβέλλας - Κράτησε την υπόσχεσή του και πήγε στο σπίτι της Μυρτώς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκίνησε κόσμο ο Τζαβέλλας - Κράτησε την υπόσχεσή του και πήγε στο σπίτι της Μυρτώς (ΦΩΤΟ)

Μία υπόσχεση που είχε δώσει στις αρχές του Οκτώβρη, υλοποίησε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ επισκέφτηκε το σπίτι της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, γνωστής φίλης του «Δικεφάλου», όπως είχε δεσμευθεί στις 3 Οκτωβρίου, μετά το παρθενικό παιχνίδι στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» με αντίπαλο τον Ιωνικό.  

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός, που εκπροσώπησε και τους συμπαίκτες του, μετέβη στο Μαρούσι, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με την 25χρονη Μυρτώ και τη μητέρα της και της παρέδωσε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, αλλά και με μια δική του ιδιόχειρη αφιέρωση.  

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ: 

"Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες του, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Μυρτώ έπειτα από το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην OPAP ARENA και βρέθηκε στο σπίτι της, στο Μαρούσι, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με εκείνη και τη μητέρα της και της παρέδωσε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας μας, αλλά και με μια δική του ιδιόχειρη αφιέρωση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags