Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φωτιά" στο πρωτάθλημα πριν ξεκινήσει - "Βράζουν" στον Παναθηναϊκό - Δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 13:09:00

"Φωτιά" στο πρωτάθλημα πριν ξεκινήσει - "Βράζουν" στον Παναθηναϊκό - Δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν!

του Νίκου Στεργίου
"Φωτιά" στο πρωτάθλημα πριν ξεκινήσει - "Βράζουν" στον Παναθηναϊκό - Δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν!

Μια... επιλογή που προκαλεί στις τάξεις των πράσινων ενόψει της επανέναρξης της Super League. Έντονος προβληματισμός στο Τριφύλλι.

Ήταν 16 Οκτωβρίου όταν ο Παναθηναϊκός πρνούσε νικηφόρα από τη Λαμία, χάνοντας όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα πέντε ποδοσφαιριστές του. Οι «πράσινοι» είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Φωτιά και μάλιστα μετά το ματς είχαν σταθεί στα σφυρίγματα του Φωτιά με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά από τον Παναθηναϊκό είχαν αναφέρει:

«Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα».

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, το γεγονός ότι ορίστηκε στο VAR για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό έχει προκαλέσει οργή στο Τριφύλλι, μιας και ο Φωτιάς μόνο ως... ευπρόσδεκτος δεν μπορεί να θεωρηθεί από τους πράσινους, μετά από την κάκιστη διαιτησία πριν περίπου 2 μήνες!

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ή ανεπίσημη πράσινη τοποθέτηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags