Άρης: Από χθες, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ Άρης, ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, βγαίνοντας από το περιθώριο, στο οποίο είχε τεθεί το προηγούμενο διάστημα.

Μία εξέλιξη ίσως και κάπως αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς τι προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός εδώ και καιρό εμφανιζόταν μετανιωμένος για όλα όσα προηγηθήκαν και μάλιστα είχε μιλήσει σχετικά σε ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα υπήρξαν και διάφορα τετ α τετ, στα οποία είχε εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει και πάλι στην ομάδα. Ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία φαίνεται πως είχε και ο Χουλιάν Κουέστα, ως αρχηγός της ομάδας.

Όλα αυτά είχαν μεταφερθεί στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος στην αρχή ήταν αρνητικός και ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα. Η χθεσινή παρουσία του στην προπόνηση του Άρη, αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσουν με τον Μαντσίνι και να ακούσει τις εξηγήσεις που ήθελε να δώσει ο Αργεντινός. Φαίνεται ότι τον ικανοποίησαν κι έτσι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός γυρίζει στην ομάδα και υπολογίζεται ξανά.