Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πονοκέφαλος" Ραζβάν ενόψει επανέναρξης - Μεγάλο δίλημμα με Ίνγκασον
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 10:35:00

"Πονοκέφαλος" Ραζβάν ενόψει επανέναρξης - Μεγάλο δίλημμα με Ίνγκασον

Sportdog Team
"Πονοκέφαλος" Ραζβάν ενόψει επανέναρξης - Μεγάλο δίλημμα με Ίνγκασον

Το πρόβλημα με τον Ίνγκι Ίνγκασον απασχόλησε την ομάδα τις τελευταίες μέρες, αλλά ο Ισλανδός είναι γερό σκαρί και ετοιμάζεται για Αγρίνιο.

 

ΠΑΟΚ: Το πρόβλημα με τον Ίνγκι Ίνγκασον απασχόλησε την ομάδα τις τελευταίες μέρες, αλλά ο Ισλανδός είναι γερό σκαρί και ετοιμάζεται για Αγρίνιο. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έβγαλε πρόβλημα παραμονές του αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα όταν σε μία προπόνηση δεν πάτησε καλά το πόδι του, με αποτέλεσμα να πονέσει στιγμιαία το γόνατό του και να έχει τον ερεθισμό για τον οποίο ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι εξετάσεις που έκανε με την εποπτεία του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές και η τελική διάγνωση ήταν ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα με το γόνατό του, απλά θα χρειαστεί να μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Αυτή η εβδομάδα ολοκληρώθηκε, με τον Ίνγκασον να μπαίνει στις προπονήσεις και να δηλώνει έτοιμος πριν καν αρχίσει η προπόνηση, ζητώντας από τον Λουτσέσκου να τον υπολογίζει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής για την Καλαμάτα και πλέον υπάρχει δίλημμα εντός ΠΑΟΚ για το πώς πρέπει η ομάδα να χειριστεί την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη στο Αγρίνιο.

Γιατί ο παίκτης μπορεί να θέλει να παίξει, αλλά υπάρχουν σκέψεις εντός ομάδας για να προφυλαχθεί ο Ισλανδός προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το γόνατο του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό ο αγώνας της Πέμπτης και η παρουσία του απαραίτητη. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο Ίνγκασον έχει παίξει και στα 13 ματς του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος και και στα δύο με τη Λέφσκι και έχει χάσει μόνο αυτό στην Καλαμάτα.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags