Facebook Pixel ΑΕΚ: Γι’ αυτό τον θέλει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - "Μαχητικός, παίζει όλη τη γραμμή" - Η μεγάλη διαφορά με Σιντιμπέ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 22:00:00

Γι’ αυτό τον θέλει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ- "Μαχητικός, παίζει δύο θέσεις"- Η μεγάλη διαφορά με Σιντιμπέ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό τον θέλει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ- "Μαχητικός, παίζει δύο θέσεις"- Η μεγάλη διαφορά με Σιντιμπέ

Εντυπωσιακή καριέρα, διεθνής και παίκτης που παίζει δύο θέσεις. Ποιος είναι ο μπακ που έχουν ξεχωρίσει οι Κιτρινόμαυροι από τη Γαλλία και γιατί; Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα υπέρ και τα κατά στο παιχνίδι του...
 

Την περίπτωση του Ισιάγκα Σιλά εξετάζει η ΑΕΚ, δεδομένου ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει για αριστερό μπακ, ωστόσο η περίπτωση του 28χρονου άσου δεν είναι και τόσο εύκολη.

Γιατί ναι μεν το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, άρα από την 1η Γενάρη μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θελήσει, αλλά αυτό το διάστημα είναι βασικός στην Τουλούζ και πολύ δύσκολα θα τον αφήσει η γαλλική ομάδα να φύγει.

Ο Σιλά έχει μεγάλη θητεία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέα, ενώ εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να δώσει βοήθειες και ως αριστερός χαφ, αν και δεν είναι η θέση του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που τον έχει παρακολουθήσει στη Γαλλία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Σιλά και το στάτους του στην Τουλούζ.

"Δυναμικός, μαχητικός αλλά άτεχνος - Αριστερός μπακ - Παίζει και πιο μπροστά"

"Δυνατό παιδί, κατεβαίνει όλη τη γραμμή, αλλά είναι άτεχνος. Είναι δυναμικός, μαχητικός, θέλει να συμμετέχει στο παιχνίδι, δεν είναι μπακ μέχρι τη σέντρα, αλλά δεν έχει ουσία στο φινάλε", ανέφερε, αρχικά, μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η πρώτη του θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ. Μπορεί και πιο μπροστά, αλλά εκεί τον ξέρουν όλοι στη Γαλλία".

"Δεν είναι Σιντιμπέ - 5άρι στη Γαλλία - Μετράει στην Τουλούζ, τραβηγμένο να φύγει"

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ

"Εντάξει, εδώ στέκεται στο γαλλικό πρωτάθλημα, του βάζεις ένα 5άρι για την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, είναι δυνατόν να μην στέκεται στην Ελλάδα; Βέβαια σε σχέση με τον Σιντιμπέ, για παράδειγμα, ο Σιντιμπέ έχει περισσότερα στοιχεία, έχει σέντρα καλή, που ο Σιλά δεν τα έχει".

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες - Πόσα χρήματα μπορεί να ζητάει η Τουλούζ για την παραχώρησή του;

"Δεν ξέρω αν το έχει ανακινήσει το θέμα η Τουλούζ, οπότε αν δεν ψάχνεται να τον δώσει αλλάζει το πράγμα. Γιατί στην Τουλούζ παίζει, είναι βασικός φέτος, ο αριστερός μπακ που έφεραν το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Ο Σιλά είναι βασικός, άρα πώς θα τον δώσει; Μου ακούγεται τραβηγμένο το να φύγει, γιατί για την ώρα μετράει στην ομάδα. Αν και νωρίς είναι ακόμα, γιατί έχουμε ακόμα 1,5 μήνα στις μεταγραφές".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουάρντα για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πλακώθηκε" και φεύγει από Κύπρο - Μεταγραφή σε τιμή ευκαιρίας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags