Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξανά στο "παιχνίδι" για ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-21 18:34:00

Ξανά στο "παιχνίδι" για ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ξανά στο "παιχνίδι" για ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Μπαρτσελόνα.

 

Ολυμπιακός: Στο "παιχνίδι" για τον Άλεξ Κογιάδο βάζουν εκ νέου από την Ισπανία τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ, που είχε γραφτεί ξανά για τους Ερυθρόλευκους το καλοκαίρι, αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Έλτσε, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελαν τόσο ο ίδιος, όσο και οι Καταλανοί.

Συγκεκριμένα ο Κογιάδο έχει αγωνιστεί μόλις σε δέκα παιχνίδια φέτος, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ σε συνολικά 564 αγωνιστικά λεπτά. Η αστάθεια που υπάρχει στην ομάδα λόγω της κακής βαθμολογικής της θέσης (σ.σ. έχει αλλάξει ήδη πέντε προπονητές μες στη σεζόν), του δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντριάν Φερνάντεθ στην καταλανική Sport, ο παίκτης έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την ιταλική Σασουόλο, σε περίπτωση που όντως τελικά διακοπεί ο δανεισμός του στην Έλτσε και επιστρέψει στους Καταλανούς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags