Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη είναι τέτοιες που η Φενέρμπαχτσε, αν και θέλει να τον αποκτήσει, δεν μπορεί τις καλύψει.

Σύμφωνα με το fotomac.com.tr, η τουρκική ομάδα έκανε κρούση στον Δικέφαλο ρωτώντας για την τιμή του Έλληνα άσου, όμως έκρινε υψηλές τις απαιτήσεις των "ασπρόμαυρων" και έκανε ένα βήμα πίσω.

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ένα από τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στην ατζέντα της Φενέρμπαχτσε, η οποία σχεδιάζει να ενισχύσει την άμυνά της κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Όπως προκύπτει, η διοίκηση του συλλόγου ρώτησε τον ΠΑΟΚ για την τιμή του 19χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά έκανε ένα βήμα πίσω όταν έκρινε το ποσό υψηλό», αναφέρει το δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας.

Θυμίζουμε ότι ο Κουλιεράκης επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, ενώ ο Ζοσέ Μπότο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με καμία πρόταση εφόσον τα χρήματα τα οποία θα πέσουν στο τραπέζι δεν θα αγγίζουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.