Άρης - Ολυμπιακός: Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους "Betarades" και είπε ατάκες που θα συζητηθούν, όχι μόνο για τον Άρη αλλά και τους υπόλοιπους "μεγάλους" της Super League.

Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρων απάντησε μεταξύ άλλων στις διάφορες φήμες περί "στησίματος" της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (5/3/2021).

Τότε οι Ερυθρόλευκοι είχαν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, με τον Μπουχαλάκη να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ στο 85', ξεγελώντας τον Κουέστα σε μία απίθανη φάση που έκανε τον γύρο του κόσμου.

"Ήθελα να τον σκοτώσω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Λέω Θεέ μου κάτι έχω κάνει. Αφού είδα και αυτό, τα είδα όλα. Και το χειρότερο, έβγαινε ο κάθε…. μη πω κι έλεγε πως το στήσαμε το παιχνίδι. Εγώ έκανα μία εβδομάδα να συνέλθω και είχα να ακούω και τα σάλια πως το στήσαμε. Περιμέναμε το 85’ τον Μπουχαλάκη, αστεία πράγματα. Εδώ πήγε να γίνει στο Μουντιάλ το ίδιο. Στην αρχή ήμουν εκνευρισμένος με τον Κουέστα. Ήταν πολύ ηλίθιο αυτό που έγινε. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης για την πολυσυζητημένη αναμέτρηση.

Δείτε όσα είπε μετά το 27.50:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε "νέο Φερνάντες" ο Μπέος - Από… μηδέν ευρώ θα βγάλει εκατομμύρια - "Γλέντι" στους Big-4!