Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αβραάμ Παπαδόπουλος: Στη… σέντρα παίκτες του Ολυμπιακού από Αβραάμ - Μάγκας Σωκράτης, "ανακοίνωση" Βαλμπουενά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-25 16:05:00

Στη… σέντρα παίκτες του Ολυμπιακού από Αβραάμ - Μάγκας Σωκράτης, "ανακοίνωση" Βαλμπουενά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στη… σέντρα παίκτες του Ολυμπιακού από Αβραάμ - Μάγκας Σωκράτης, "ανακοίνωση" Βαλμπουενά!

Δεν μάσησε τα λόγια του και είπε σκληρές αλήθειες στα αποδυτήρια. Ο Γενικός Αρχηγός των Πειραιωτών ήταν... μπαρούτι μετά τα Γιάννινα και έστειλε το μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ποιους... φωτογράφισε και τι σημαίνουν οι ομιλίες των δύο ποδοσφαιριστών.
 

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ δεν «κύλησε» όπως θα περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι. Τα χαμόγελα μετά το 4-1 επί του Ατρομήτου διαδέχθηκε ο προβληματισμός για το 2-2 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μίτσελ καλείται να διαχειριστεί ακόμα μία αγωνιστική κρίση, εάν θέλει η ομάδα του να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου.

Η επιχείρησε ανασύνταξης από την γκέλα στο ματς της Τετάρτης (21/12) στήθηκε ήδη από την επόμενη μέρα. Στην προπόνηση της Πέμπτης ειπώθηκαν σημαντικές κουβέντες τόσο από τον Μίτσελ όσο και από τους πιο έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού προς τους συμπαίκτες τους.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην ομάδα και έδωσε σύνθημα για ανασυγκρότηση, σε μία κίνηση που έχει τη δική της σημασία, καθώς ο Έλληνας άσος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο ματς των Ιωαννίνων. Παρ’ όλα αυτά, ο πεπειραμένος αμυντικός έδειξε την ηγετική στόφα που διαθέτει, με το να παραμερίσει το «εγώ» του και να βγει μπροστά σε αυτή τη δύσκολη αγωνιστική συγκυρία.

Από τους ξένους, αυτός που έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος πήρε επίσης τον λόγο. Μπορεί να παραμένει εκτός δράσης εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού, όμως ο Γάλλος έχει αποδείξει ότι αποτελεί ηγετική προσωπικότητα. Μεταξύ άλλων ο σπουδαίος άσος μίλησε σε αυστηρό ύφος και ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα πρέπει να αλλάξουν… τα πάντα, ειδάλλως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τύχη να διεκδικήσει τον τίτλο. Η κίνησή του επίσης… δείχνει πολλά και για το μέλλον, καθώς ο Γάλλος άσος γνωρίζει πως δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής με τόσα 10αρια στην ομάδα, οπότε στέλνει και μήνυμα για την παρουσία του μετά το τέλος της καριέρας του. Από τον Ολυμπιακό άλλωστε είναι δεδομένο πως θέλουν να τον κρατήσουν σε άλλο πόστο και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός, αρκεί πρώτα να αποφασίσει πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του!

Παρέμβαση έκανε και Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τα λόγια του να αποτυπώνουν πλήρως τον προβληματισμό που υπάρχει. Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να βάλουν το σύνολο πάνω από τον εγωισμό τους και να αλλάξουν άμεσα νοοτροπία. Επί της ουσίας, ο Αβραάμ άφησε να εννοηθεί ότι βλέπει ορισμένους παίκτες που λειτουργούν περισσότερο με βάση το «εγώ» και δεν θυσιάζονται για την ομάδα, δήλωση που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν "μάσησε" ο Μαντσίνι να υπογράψει Ολυμπικό - Εκεί θα παίζει το 2023 - Δεν είναι... Μπακασέτας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags