ΠΑΟΚ: Τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη συνεχίζονται. Σύμφωνα με σημερινή (27/12) αναφορά η τουρκική ιστοσελίδα aksam, η Φενέρ μετά από την πρώτη κρούση για τον Έλληνα στόπερ που απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ, έκανε και δεύτερη με… ίδια κατάληξη!

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα την περασμένη εβδομάδα η Φενέρ φέρεται να είχε προσεγγίσει τον Δικέφαλο ένα 4.000.000 ευρώ για τον Κουλιεράκη και – όπως ανέφεραν τουρκικά ΜΜΕ – η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν ότι θέλει 10.000.000 ευρώ για να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Τώρα με το νέο χτύπημα των Τούρκων, η Φενέρμπαχτσε επανηλθε με νέα πρόταση που ξεπερνάει τα 5.000.000 ευρώ συν μπόνους και τον ΠΑΟΚ να απαντάει πως δεν πέφτει κάτω από το ποσό που είχε ζητήσει.

«Η Φενέρμπαχτσε προσέφερε αρχικά 4 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν 10 εκατ. ευρώ. Ενώ δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα από τη συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, η Φενερμπαχτσέ αύξησε την προσφορά της στην ελληνική ομάδα κατά 25%.

Αυτή τη φορά η Φενέρμπαχτσε μετέφερε στον ΠΑΟΚ την προσφορά της 5 εκατ. ευρώ + μπόνους. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα επέμενε να απαιτήσει 10 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια η Φενέρ αποφάσισε να σταματήσει τις διαδικασίες τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της askam.

Πηγή: sfina.gr