Facebook Pixel Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς: Ρεπορτάζ... φωτιά για Κικάνοβιτς και ΑΕΚ - Τα πάντα "ανοιχτά"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-28 23:16:00

Ρεπορτάζ... φωτιά για Κικάνοβιτς και ΑΕΚ - Τα πάντα "ανοιχτά"

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... φωτιά για Κικάνοβιτς και ΑΕΚ - Τα πάντα "ανοιχτά"

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός είναι στο στόχαστρο της Ένωσης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με Μέσο από τις ΗΠΑ να κάνουν γνωστά τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς: Στο στόχαστρο της ΑΕΚ είναι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς με το MLSsoccer να βγάζει και πάλι στο προσκήνιο το συγκεκριμένο θέμα μέσα σε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τους παίκτες που μπορεί να πάρουν μεταγραφή τον προσεχή μήνα.

«Ο πρώην προπονητής των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, ο Ματίας Αλμέιδα διατηρεί το ενδιαφέρον του για να φέρει τον Μπέντζι Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ. Μετά την πρόταση που είχε απορριφθεί το καλοκαίρι, οι Έρθκουεϊκς έλαβαν ακόμα μια από την ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς τον Δεκέμβριο. Η ομάδα του Σαν Χοσέ δεν βιάζεται με τον νέο προπονητή Λούτσι Γκονζάλες που αναλαμβάνει τον χειμώνα να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει το ρόστερ του στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης της σεζόν», γράφει το αμερικανικό ρεπορτάζ, το οποίο κλείνοντας άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς στους Έρθκουεϊκς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags