Αντίθετος με τις «διαμαρτυρίες» του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διαιτησία του Στάθη Γκορτσίλα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς χαρακτήρισε σωστές τις αποφάσεις του και μάλιστα στάθηκε πως τις έλαβε, χωρίς τη βοήθεια του VAR.

Για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός ο Βαρούχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήρε αποφάσεις σε μία καλή διαιτησία που δικαιώθηκαν από το VAR. Στην κόκκινη που δίνει στον ΟΦΗ είναι σωστή γιατί ήταν τελευταίος αμυντικός, ενώ καλώς δεν έδωσε και πέναλτι αφού ήταν απέξω.

Όσον αφορά το γκολ των Κρητικών, αν σταματήσεις τη φάση, φαίνεται ότι ο Μπρινιόλι σταματάει την μπάλα μέσα από τη γραμμή και σωστά μετράει το γκολ. Το καλύτερο για τον Γκορτσίλα και τον βοηθό είναι ότι δεν περίμεναν το VAR και οι αποφάσεις τους ήταν σωστές».

Από εκεί και πέρα, για το Βόλος - ΑΕΚ σχολίασε ότι στο 56’ ο Μουκουντί τραβάει τον Οζέκοβιτς εντός περιοχής και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ για το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, τόνισε πως στο 1-0 δεν υπάρχει πέναλτι για τους γηπεδούχους, λέγοντας: «Χέρι δεν υπάρχει γιατί η μπάλα πήγε στην πλευρά του σώματος του Ρέαμπτσιουκ και κάτω από το χέρι».

Δείτε το σχετικό βίντεο: