Παναθηναϊκός: Ανήμερα Πρωτοχρονιάς οι συμπατριώτες του Ουριέλ Αντούνα αποκάλυπταν πως, ήδη, έχει κατατεθεί πρόταση απ’ τους Πράσινους στην Κρουζ Αζούλ για την αγορά του 25χρονου διεθνούς εξτρέμ. Ειδικότερα, έκαναν λόγο για προσφορά ύψους περίπου 3,5 εκατ. ευρώ του Τριφυλλιού, προκειμένου να φέρουν τον Αντούνα στην Ελλάδα!

Παράλληλα, διευκρινιζόταν πως η αρχική πρόταση της ΠΑΕ δεν έγινε αποδεκτή, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη: "Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 3,5 εκ. δολάρια για τον Ουριέλ Αντούνα. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μεξικανό εξτρέμ. Η πρώτη πρόταση δεν έγινε αποδεκτή απ’ την Κρουζ Αζούλ, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι ανοιχτές".

Σήμερα (2/1), το έγκυρο ESPN επανέρχεται στο θέμα, επιβεβαιώνοντας ότι από τον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Αντούνα. Οι δύο ομάδες θα συζητήσουν μάλιστα και το ενδεχόμενο κάποιου υψηλού ποσοστού μεταπώλησης, καθώς και την οψιόν αγοράς, κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο στις ομάδες του Μεξικού. Το ρεπορτάζ, τέλος, αναφέρει ότι η Κρουζ Αζούλ θέλει να συμφωνηθεί η συγκεκριμένη οψιόν σ' ένα ποσό μεταξύ 4 και 6 εκατ. δολαρίων.

Δείτε παρακάτω τον Ουριέλ Αντούνα ​εν δράσει:

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr