Facebook Pixel Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Στο χορτάρι οπαδοί του ΠΑΟ - Η Αστυνομία έριξε δακρυγόνο στην εξέδρα - Φίλαθλος έφυγε με ασθενοφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-03 18:15:00

Στο χορτάρι οπαδοί του ΠΑΟ - Η Αστυνομία έριξε δακρυγόνο στην εξέδρα - Φίλαθλος έφυγε με ασθενοφόρο!

Sportdog Team
Στο χορτάρι οπαδοί του ΠΑΟ - Η Αστυνομία έριξε δακρυγόνο στην εξέδρα - Φίλαθλος έφυγε με ασθενοφόρο!

Η Ελληνική Αστυνομία πέταξε δακρυγόνo μέσα στην κερκίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού, με τους φίλους του Τριφυλλιού να προσπαθούν να πάρουν ανάσα.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο της Λιβαδειάς είχαν ως αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να πετάξουν δακρυγόνο στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού, προκαλώντας χάος!

Ακολούθησαν απίστευτες σκηνες, με οπαδούς να πηδούν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ανασάνουν και να ξεφύγουν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Μάλιστα ένας φίλαθλος βρέθηκε αναίσθητος για 4-5 λεπτά μέσα στο γήπεδο, με το ασθενοφόρο να επεμβαίνει και να τον διακομίζει στο νοσοκομείο χωρίς να είναι γνωστό τι ακριβώς συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δακρυγόνο εκτοξεύθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο και κατέληξε στην εξέδρα των φιλοξενούμενων οπαδών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags