Facebook Pixel Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Παραδοχή Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκό - Το παράπονο από τους παίκτες μετά τη νίκη με Λεβαδειακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-03 19:47:00

Παραδοχή Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκό - Το παράπονο από τους παίκτες μετά τη νίκη με Λεβαδειακό

Sportdog Team
Παραδοχή Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκό - Το παράπονο από τους παίκτες μετά τη νίκη με Λεβαδειακό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έφυγε με νίκη (1-0) από τη Λιβαδειά, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη που πήρε στη Λιβαδειά, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν τον ικανοποίησε η απόδοση του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην κάμερα της Nova:

«Ήταν σημαντικό που μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα πήραμε τη νίκη. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαμε να κάνουμε, μετά το 1-0 μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε αλλά πήραμε τη νίκη που είναι το σημαντικό».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς: 

«Κάναμε καλό παιχνίδι τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στην ροή του ματς. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό για τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι' αυτό θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟ - Πολύ γρήγορο εξτρέμ - Μοναδικό πρόβλημα ότι..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags