Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρόντινεϊ: "Πώρωσε" τους Ολυμπιακούς ο Ρόντινεϊ - "Βρίσκομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 10:28:00

"Πώρωσε" τους Ολυμπιακούς ο Ρόντινεϊ - "Βρίσκομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Sportdog Team
"Πώρωσε" τους Ολυμπιακούς ο Ρόντινεϊ - "Βρίσκομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ολυμπιακός - Ρόντινεϊ: Στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως ξέρει ότι βρίσκεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Πελέ, τον οποίο χαρακτήρισε "βασιλιά" της Βραζιλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόντινεϊ:

Για το ντεμπούτο του: "Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε όνειρό μου, ξέρω ότι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας".

Αν αισθάνεται πως βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα: "Νιώθω έτσι. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε κάνει τα πάντα για να προσαρμοστώ. Από την πρώτη μέρα προσπάθησα να μάθω ελληνικά, για να προσαρμοστώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος αυτό φαίνεται και βοηθάει στο να βελτιώνεται η απόδοσή του".

Για τον Πελέ: "Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους τους Βραζιλιάνους, γιατί έχουμε χάσει τον βασιλιά μας. Ήταν ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τους Βραζιλιάνους από πολύ μικρός. Έχει προσφέρει τόσες μεγάλες στιγμές. Είμαστε λυπημένοι, έχει πάει να συναντήσει άλλους σπουδαίους Βραζιλιάνους. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και να ζήσουμε όσα ευχάριστα δημιούργησε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags