Facebook Pixel Ρόντινεϊ: Πιστεύει στον τίτλο ο Ρόντινεϊ - Ατάκες για πρωτάθλημα και ντεμπούτο με Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 15:45:00

Πιστεύει στον τίτλο ο Ρόντινεϊ - Ατάκες για πρωτάθλημα και ντεμπούτο με Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πιστεύει στον τίτλο ο Ρόντινεϊ - Ατάκες για πρωτάθλημα και ντεμπούτο με Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του με τους Ερυθρόλευκους στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό και ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τις πιθανότητες της ομάδας του να κατακτήσει τον τίτλο.

Ρόντινεϊ: Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Ιωνικό, με τον ίδιο μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει στην κάμερα του Olympiacos TV και να αναφέρεται τόσο στην πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, όσο και στις πιθανότητες των Ερυθρόλευκων να κατακτήσουν τον τίτλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα εκπλήρωσα ένα απ΄τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μου όνειρα, ν’ αγωνιστώ στην Ευρώπη και μάλιστα με τα χρώματα μιας σπουδαίας ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω αυτή τη φανέλα. Σήμερα τα πήγαμε καλά, σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα είναι καινούργια για εμένα, προπονούμαι για τρεις εβδομάδες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και πιστεύω πως θα τα πάω καλά».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Η ομάδα έχει ποιότητα και οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά! Η προπόνηση είναι δυνατή και σκληρή. Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ τον τρόπο με τον οποίο κυλάνε τα πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας γιατί είναι πάντα μαζί μας. Όλοι περιμένουν πολλά από εμάς και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε», είπε ο Ρόντινεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος - Η Νο1 επιλογή Ράντονιτς - Φήμες στο ΟΑΚΑ για NBAer!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags