ΑΕΚ: Την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό συνεχίζει η Ένωση, με την Ματίας Αλμέιδα να περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος και πάλι χθες δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ακόμα και σήμερα να μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ο διεθνής δεξιός μπακ, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο ο Αργεντινός προπονητής να του δώσει φανέλα βασικού μετά από μία σειρά χαμένων προπονήσεων.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Σιντιμπέ και όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ περιμένουν από τον Γάλλο άσο να δείξει περισσότερο συγκεντρωμένος και σε καλύτερη κατάσταση, απ' ότι εμφανίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, όπου η Ένωση ηττήθηκε με 2-1.

Σημαντική λύση στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα για το μεγάλο ματς είναι η επιστροφή του Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, έχοντας μπροστά του στα χαφ τον Γιόνσον. Αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Πινέδα, στα δεξιά ο Άμραμπατ και το δίδυμο στη γραμμή κρούσης θα απαρτίζεται από τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία.

Τέλος, ως έξτρα λύση από τον πάγκο υπολογίζεται ο Φαν Βέερτ, μαζί με τον Μάνταλο, τον Τσούμπερ και τον Φερνάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα... Premier η ΑΕΚ, φέρνει "νέο Πινέδα" ο Αλμέιδα - Σκάει αποχώρηση έκπληξη Έλληνα άσου!