Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο παίκτης που ξεχώρισε ο Ολυμπιακός από Ελλάδα - "Αέρινος, καλός ντριμπλέρ - Δεν μαρκάρεται"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 20:14:00

Ο παίκτης που ξεχώρισε ο Ολυμπιακός από Ελλάδα - "Αέρινος, καλός ντριμπλέρ - Δεν μαρκάρεται"!

του Γιώργου Κτενά
Ο παίκτης που ξεχώρισε ο Ολυμπιακός από Ελλάδα - "Αέρινος, καλός ντριμπλέρ - Δεν μαρκάρεται"!

"6άρι και 8άρι, παίζει όμως και στις πλευρές. Γρήγορος, με πολλές αναπνοές". Οι Πειραιώτες παρακολουθούν την πορεία όλων των παικτών που έχουν δώσει δανεικούς κι ένας εξ αυτών βρίσκεται στην Ελλάδα και ξεχωρίζει με το πρωτάθλημα που κάνει. Θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα;

Ολυμπιακός: Εξαιρετική είναι η παρουσία τού Μπαντιούγκου Φαντιγκά με τη φανέλα του Ιωνικού, μετά τον δανεισμό του το περασμένο καλοκαίρι από τη β΄ ομάδα των Πειραιωτών, καθώς είχε αποφασιστεί να βρεθεί σε ομάδα τής Σούπερ Λιγκ που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Ο 21χρονος Γάλλος άσος, που ήρθε στο Λιμάνι από τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκτήθηκε ως μια πρώτης τάξης λύση μεσοεπιθετικά, αλλά ο Σπανός στον Ιωνικό αποφάσισε να τον "γυρίσει" λίγο πιο πίσω στο γήπεδο και να του δώσει, χοντρικά, τον ρόλο του "8αριου", με αποτέλεσμα να δικαιωθεί.

Μάλιστα, μετά από το πρόσφατο παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, ο Φαντιγκά ξαναμπήκε δυναμικά στο μπλοκάκι των ανθρώπων του συλλόγου, καθώς δείχνει αισθητά βελτιωμένος σύμφωνα με τους Πειραιώτες.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Χρήστο Δάρα, επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, που γνωρίζει πολύ καλά αγωνιστικά και εργομετρικά τον ποδοσφαιριστή.

"Εντύπωση ο Φαντιγκά - Για αυτό δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς - Πολύ καλός ντριπλέρ και με πολλές αναπνοές"

"Aναμφίβολα η παρουσία του στον Ιωνικό έχει δώσει μια αναπνοή, διότι είναι ένας παίκτης χωρίς προβλήματα, που μπορεί ο προπονητής να τον χρησιμποιιήσει σε διάφορες θέσεις και η μέχρι τώρα αποδόσή του είναι σε επίπεδα τα οποία πραγματικά μας δημιουργούν εντύπωση", ανέφερε αρχικά ο Χ. Δάρας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Παρότι σωματοδομικά τον βλέπεις τελείως στεγνό και λεπτοκαμωμένος, αυτό του δίνει τη δυνατότητα να είναι παίκτης ευέλικτος, που δύσκολα αυτή τη στιγμή μαρκάρεται όσον αφορά τα χτυπήματα κάτω - Είναι αέρινος παίκτης και για αυτό δεν βγάζει μυϊκούς τραυματισμούς".

Στον Ιωνικό ο Σπανός τού έχει αλλάξει τη θέση

"Η θέση που παίζει είναι 6άρι και 8άρι αλλά και στις πλευρές, γιατί είναι πολύ καλός ντριπλέρ και από εκεί και πέρα είναι γρήγορος και με πολλές αναπνοές".

"Σε ομάδα πρώτης γραμμής - Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μαζί του"

Μπορεί να επιστρέψει στο Λιμάνι και να βρει χώρο στον Ολυμπιακό;

"Αυτό θα το κρίνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Είναι και στις θέσεις που αγωνίζονται τι έχουν ήδη στο ρόστερ, είναι τι θέλει ο προπονητής, είναι πολλά. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι αναμφίβολα μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα πρώτης γραμμής".

Τι άλλο να συμπληρώσουμε για τον Φαντικά μια και γνωρίζετ6ε την καθημερινότητ'α του;

"Είναι ένας τύπος που δεν δημιουργεί προβλήματα, χαρμόσυνος, ευχάριστος, το μόνο κακό είναι μιλάει μόνο γαλλικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μαζί του".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορ-killer για Ολυμπιακό - Πουλάει ακριβά, μεγαθήριο στην Ασία - Προτάθηκε σε 2η ελληνική ομάδα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags