Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ - Δύσκολη περίπτωση για φορ - Έρχεται και υπογράφει ο Τάισον
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 12:28:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ - Δύσκολη περίπτωση για φορ - Έρχεται και υπογράφει ο Τάισον

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ - Δύσκολη περίπτωση για φορ - Έρχεται και υπογράφει ο Τάισον

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για την απόκτηση του Τάισον και την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ και για σέντερ φορ.

Ο ΠΑΟΚ ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του Τάισον, ενώ επιχειρεί να αποκτήσει και σέντερ φορ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί εκεί που πονούσε πολύ καιρό, με χαρακτηριστικά που ήθελε ο προπονητής και που μπορεί να βοηθήσει πίσω από τον φορ ή και αριστερά. Ο Τάισον κλείνει σε λίγο τα 35, αλλά έχει μεγάλη ποιότητα και έκανε τεράστια καριέρα στην Ευρώπη. Στη Βραζιλία δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός, αλλά έκανε τη δουλειά του μεσοεπιθετικά. Είναι ένας ηγέτης και ο Λουτσέσκου, που ρώτησε και τον πατέρα του, τον Μιρτσέα που τον είχε στη Σαχτάρ, είναι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη. Θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο και αναμένεται λογικά την Τετάρτη στην Ελλάδα. Ίσως τον δούμε σε ένα από τα διαδοχικά ματς με τον Παναθηναϊκό να κάνει ντεμπούτο», τόνισε.

Όσο για τον φορ; «Η περίπτωση του Ισιντόρ της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι πολύ δύσκολη. Είναι ένας ψηλός φορ, πολύ κινητικός, πολύ εντυπωσιακός και στα 22 του θα είναι έκπληξη να έρθει στον ΠΑΟΚ. Πάντως φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει και ο Σαββίδης θέλει να κάνει την υπέρβαση και το παλεύει για να φέρει και έναν σέντερ φορ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags