Παναθηναϊκός - Λάζλο Κλαϊνχάισλερ: Μπορεί η κροτίδα στην OPAP Arena να έκρινε το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη ματς έδειξε ότι χρήζει ενίσχυσης. Και ποιοτικής και άμεσης μάλιστα.

Ένα από τα ονόματα που ήρθαν σήμερα στο φως είναι του διεθνούς Ούγγρου, Λάζλο Κλαϊνχάισλερ. Το Τριφύλλι έχει καιρό στη λίστα του Γιοβάνοβιτς τον 28χρονο άσο της Όσιγιεκ. Το όνομά του ανέβηκε ακόμα περισσότερο, απ' όταν άρχισε να υποχωρεί η περίπτωση του Κάουλι για τη θέση "10". Εκεί είναι όπου αγωνίζεται δηλαδή κατά βάση ο Κλαϊνχάισλερ, την ίδια στιγμή που μιλάμε για έναν πολυθεσίτη που καλύπτει εν δυνάμει όλες τις θέσεις της επίθεσης.

 

Πάντως, στην υπόθεση οι Πράσινοι δεν είναι μόνοι τους. Τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό τσεκάρει από τις αρχές του χρόνου και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία ωστόσο μπορεί να κοντράρει οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Τόσο στα χρήματα που δύναται να προσφέρει στον παίκτη όσο και στην Όσιγιεκ στην οποία ανήκει.

Παράλληλα, ο Κλαϊνχάισλερ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι και οι απαιτήσεις των Ούγγρων δεν θα είναι υπερβολικές για συναινέσουν στην παραχώρησή του, διότι σε λίγους μήνες ενδέχεται να τον χάσουν ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΛΑΪΝΧΑΙΣΛΕΡ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάγκας Μπρινιόλι - Αν φορούσε δίχτυ κομμωτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα το σήκωνε μέσα στα Φιλαδέλφεια