Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Ντου" για κορυφαίο άσο της ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς - "Τελειώνει" Έλληνα από το ρόστερ ο Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 13:05:00

"Ντου" για κορυφαίο άσο της ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς - "Τελειώνει" Έλληνα από το ρόστερ ο Αλμέιδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Ντου" για κορυφαίο άσο της ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς - "Τελειώνει" Έλληνα από το ρόστερ ο Αλμέιδα!

Δύο σημαντικές αλλαγές στην Ένωση, που θα φέρουν ντόμινο εξελίξεων! Ποιον παίκτη θέλει να πάρει στην Κύπρο ο Σέρβος προπονητής και το μεγάλο οικονομικό εμπόδιο, αλλά και ποιον... διώχνει ενόψει καλοκαιριού ο Αργεντινός προπονητής.

ΑΕΚ: Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έφτασε στα αυτιά του sportdog από την Κύπρο, καθώς η καλή πηγή μας από τη Μεγαλόνησο αναφέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για ενίσχυση μεσοεπιθετικά.

Η κυπριακή ομάδα είναι με τα μπούνια μέσα στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, προπονητής της είναι ο Μιλόγεβιτς και το σενάριο από την Κύπρο αναφέρει ότι θέλει τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός τής ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, το στάτους του στην ομάδα είναι στο βασικό ροτέισον του Αλμέιδα (και δεν είναι φευγάτος, όπως το περασμένο καλοκαίρι) και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιό του είναι υψηλό για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ ενώ πρέπει να δούμε αν μπορεί να βρει κίνητρο με το να φύγει από την ΑΕΚ που παίζει μπαλάρα και κυνηγάει τον τίτλο στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί στην Κύπρο.

Η παρουσία τού Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι σημαντική, καθώς γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Ένωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και, μάλιστα, θετικά για την κυπριακή ομάδα.

"Τελειώνει" ο Τζαβέλλας

Την ίδια στιγμή που από το ρεπορτάζ της ομάδας προκύπτει ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν έναν παίκτη πολυθεσίτη, που να μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ.

Πρόκειται, εντελώς όμως, για το στάτους που έχει ο Τζαβέλλας στην ομάδα, κι αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζει και υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του: Δηλαδή ότι έχει την εμπειρία και την ικανότητα για να παιξει σε δύο θέσεις στην άμυνα.

Αν, όμως, έρθει άλλος παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε λογικά ο διεθνής Έλληνας άσος θα χαιρετίσει...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" Φερνάντες ο ΠΑΟ - "Παλαιολιθικός" Γιοβάνοβιτς - Δύσκολα θα ξαναδούμε την υπερηχητική ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags