Κυριάκος Μπιμπισίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Άρη  και μίλησε για την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στους «κιτρινόμαυρους», σχολίασε πως μπορεί να παίξει μαζί με τον Γκρέι στην επίθεση στο Χαριλάου, ενώ τόνισε πως ο Ματέο Γκαρσία πρέπει να παίζει πίσω από τον Βρετανό επιθετικό.

Για την επιστροφή του Καμαρά: «Μέσα στο Χαριλάου μπορεί να παίξει ο Καμαρά μαζί με τον Γκρέι στην επίθεση. Ο Γκρέι είναι περισσότερο παίκτης έδρας, ο Καμαρά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να κοντράρει τους αμυντικούς περισσότερο, είναι ταχυδυναμικός. Δεν πρέπει να αλλάζει ο σχηματισμός και η ενδεκάδα, για να μπορέσει να έρχεται περισσότερη σταθερότητα η ομάδα. Τον Ματέο Γκαρσία τον έχει λατρεία ο Πάρντιου, όμως στην Τούμπα έκανε πολλά λάθη. Εχει τεχνική και φαντασία ο Ματέο και πρέπει να παίζει πίσω από τον Γκρέι. 

Τις προάλλες η πάσα του Νταρίντα έδειξε το ποδοσφαιρικό του IQ. Περίμενα τον Γκρέι περισσότερο να είναι μέσα στις μονομαχίες. Περνάει λίγο απαρατήρητος και έχει μόνο το γκολ. Θέλουμε αν κάνει και τη βρώμικη δουλειά».

Για τους πολλούς ξένους του Αρη: «Θέλω να δω Ελληνες παίκτες στην ομάδα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί η ομάδα φαίνεται να έχει χάσει την ταυτότητά τους. Που είναι ο Χατζηιωάννου για παράδειγμα που στην αρχή είχε δείξει καλά στοιχεία;», είπε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" Φερνάντες ο ΠΑΟ - "Παλαιολιθικός" Γιοβάνοβιτς - Δύσκολα θα ξαναδούμε την υπερηχητική ΑΕΚ