Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ είναι ο «εκλεκτός» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στη θέση «8-10», και όχι μόνο, καθώς ο 28χρονος μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά». Άλλωστε, φέτος, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «έχει παίξει πολλές φορές ως αριστερό εξτρέμ στην Όσιγιεκ, συγκλίνοντας προς τα μέσα».

Σχολίασε, πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού»: «Ήταν μία προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο πρώτος στόχος για αυτήν τη θέση. Είχαμε πει και πριν από μέρες, όταν είχαν γραφτεί τα ονόματα των Κάουλι και Αντούνα, ότι για άλλους παίκτες πάει ο Παναθηναϊκός, που δεν είχαν γραφτεί.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ είναι, τελικά, εκείνος, που επέλεξε ο Γιοβάνοβιτς για τη θέση ''8-10'' στα χαφ, όπου εκεί ήθελε έναν παίκτη ακόμα μαζί με τον Μπερνάρ, διότι η αλήθεια είναι ότι πίσω από τον Βραζιλιάνο δεν υπήρχε κανείς. Αλλά είναι και ένας παίκτης, που μπορεί να παίξει και αριστερά. Τουλάχιστον φέτος, που ήταν βασικός στην Όσιγιεκ, έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ, συγκλίνοντας προς τα μέσα.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, οπότε, που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή, έχει τρεξίματα και να θυμηθεί ο κόσμος αυτό που θα πω: Σουτάρει από παντού! Κάτι το οποίο λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό. Είναι ένα στοιχείο, που δεν το βλέπουμε και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής το έχει σαν… ψωμοτύρι! Σουτάρει, δε και με τα δύο πόδια, βρίσκει εστία συχνά, άλλα πάνε γκολ, άλλα τα πιάνει ο τερματοφύλακας. Πάντως, είναι ένα βασικό του στοιχείο αυτό και θα το δούμε με το που έρθει στην Ελλάδα».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στα μεταγραφικά των «πράσινων», τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός θα πάει τώρα για εξτρέμ. Υπάρχουν στόχοι, γίνονται διαπραγματεύσεις, αλλά θα το μάθουμε το όνομα πάλι όταν πλησιάζει για να κλείσει ή θα έχει κλείσει. Θα είναι ένας παίκτης, κυρίως, για δεξιά, αλλά και αριστερά, προκειμένου να έχει από εδώ και πέρα επιλογές ο Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο και να μεγαλώσει ο ανταγωνισμός. Να πω εδώ ξανά ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφασίσει για όλα. Και όταν λέω για όλα, εννοώ από μεταγραφές μέχρι και ποσά, τα πάντα. Και με βάση τι έχει προηγηθεί, τις επιλογές, δηλαδή, που έκανε το καλοκαίρι και ήταν, νομίζω, οι περισσότερες επιτυχημένες και έχουν οδηγήσει τον Παναθηναϊκού στον πρωταθλητισμό και την 1η θέση, συνεχίζεται αυτή η επιλογή παικτών με στόχο να δυναμώσει η ομάδα και να πάρει πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζει τη μπάνκα ο Αλαφούζος - Ποιον "κλείνει" μετά τον Κλάινχαϊσλερ - Μεταγραφή τοπ κλάσης!