Facebook Pixel Ντάνιελ Μαντσίνι: Τρελό σενάριο: Πάει να "κλέψει" τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός - Δημοσίευμα που θα συζητηθεί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 14:53:00

Τρελό σενάριο: Πάει να "κλέψει" τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός - Δημοσίευμα που θα συζητηθεί!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο: Πάει να "κλέψει" τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός - Δημοσίευμα που θα συζητηθεί!

Ο Αργεντινός άσος του Άρη βρίσκεται εδώ και μήνες στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά ένα νέο δημοσίευμα τον φέρνει και στο "στόχαστρο" του Τριφυλλιού.

Σε... σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι για τον Ολυμπιακό, αφού ο Αργεντινός άσος βρίσκεται σταθερά εδώ και αρκετό καιρό στα "ραντάρ" των Ερυθρόλευκων και πολλές φορές φερόταν να είχε φτάσει κοντά στην μετακίνησή του στον Πειραιά.

Παρόλα αυτά, το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη δεν έχει προχωρήσει ακόμα και ένα νέο δημοσίευμα έρχεται για να... ανάψει φωτιές, αφού κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λουντογκόρετς, αλλά και του Παναθηναϊκού για τον 26χρονο εξτρέμ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "gol.bg", ο Μαντσίνι έχει μπει στη λίστα των Βούλγαρων, αλλά η περίπτωση του, εκτός όλων των άλλων εξαρτάται και από τι θα επιλέξει να κάνει η βουλγάρικη ομάδα με τον Κάουλι Ολιβέιρα, με το δημοσίευμα να εμπλέκει σε όλα αυτά και τους Πράσινους!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Βουλγαρία:

«Η Λουντογκόρετς παρακολουθεί την κατάσταση γύρω από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, του Άρη Ντάνιελ Μαντσίνι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης. Μέχρι στιγμής, ο Μαντσίνι κάνει μια καλή σεζόν. Συμμετείχε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους σημείωσε 3 γκολ. Χρησιμοποιείται πιο συχνά στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Μια πρόταση για τα δικαιώματά του θα μπορούσε να επιτευχθεί, εάν η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι, καθώς τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τον θέλει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα για Μαντσίνι, "χουνέρι" Χιμένεθ σε Ολυμπιακό - Δύο χρόνια "καψούρα" Σαββίδη ο Τάισον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags