Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απάντηση από Ολυμπιακό για Χάμες - "Να το κοιτάξει ο Μασούρας - Θα ταίριαζε σε ΑΕΚ ο Σαμασέκου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-12 14:45:00

Απάντηση από Ολυμπιακό για Χάμες - "Να το κοιτάξει ο Μασούρας - Θα ταίριαζε σε ΑΕΚ ο Σαμασέκου"

Sportdog Team
Απάντηση από Ολυμπιακό για Χάμες - "Να το κοιτάξει ο Μασούρας - Θα ταίριαζε σε ΑΕΚ ο Σαμασέκου"

Η πρώτη αντίδραση από την ΠΑΕ για τον Κολομβιανό άσο και τα σενάρια από Τουρκία, η 11αδα που έφτιαξε ο Μίτσελ για τον Μαρσέλο και δεν θα την ξαναδούμε, αλλά και οι παίκτες που προβλημάτισαν.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου. Αρχικά, ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα από τη Τουρκία ότι η Γαλατασαράι είναι σε επαφές με τον Χάμες Ροντρίγκες για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι πηγές του συλλόγου χαρακτήρισαν μυθεύματα τις συγκεκριμένες πληροφορίες.



Επίσης, για τα μεταγραφικά, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι περιμένουν σήμερα την υπογραφή του Σουάζο όπως έχουν συμφωνήσει από χθες μαζί του, ενώ για τον Λάτο αναμένεται η απάντηση της Βαλένθια επί του αιτήματος να πάρει μεταγραφή, με τον Γκατούζο όμως -προς το παρόν τουλάχιστον- να …κλωτσάει.

Ακούστε τι είπε και για το χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο και το επόμενο με τον Άρη, αλλά κα γιατί ο Ντιαντιέ Σαμασεκού ταιριάζει περισσότερο στην ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό!

Ακούστε το ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags