Facebook Pixel Άντεξε ο Αστέρας που έπαιζε με 10 από νωρίς κόντρα στον Λεβαδειακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-15 18:53:00

Άντεξε ο Αστέρας που έπαιζε με 10 από νωρίς κόντρα στον Λεβαδειακό

Sportdog Team
Άντεξε ο Αστέρας που έπαιζε με 10 από νωρίς κόντρα στον Λεβαδειακό

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό σε ένα αρκετά κακό ματς, ποιοτικά, με τον Αστέρα να παίζει με 10 από το 24΄.

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα της ομάδας από την Αρκαδία δίχως τέρματα. Ουσιαστικά ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί την αποβολή του ΡΙέρα από το 24΄, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που οι Αρκάδες ήταν περισσότερο απειλητικοί!

Ο Ριέρα κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες στο 23΄ και στο 24΄, με την πρώτη να την παίρνει για μαρκάρισμα και τη δεύτερη επειδή πήγε να καθυστερήσει ένα φάουλ του Λεβαδειακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο Αστέρας έφτασε τους 18 βαθμούς, όντας στο -8 από την 6η θέση και με παραπάνω ματς, ενώ ο Λεβαδειακός πήγε στους 12 βαθμούς, αφήνοντας 1 βαθμό πίσω την 13η Λαμία!

Το ματς

Ο αγώνας εξ αρχής φαινόταν πως δεν θα έχει... ιδιαίτερο αγωνιστικό ρυθμό, με τον Γιασμίνικο Βέλιτς να παρατάσσει τον Λεβαδειακό με αμυντικές... τάσεις, μιας και οι παίκτες του είχαν κατά νου τους το πως θα βγαίνουν οι άμυνες. Παρόλα αυτά στο 10΄ ο Δούμτσιος προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε στο 15΄, με ένα ωραίο σουτ του Ριέρα να καταλήγει άουτ. Ο Αστέρας έδειξε να βρίσκει ρυθμό και στο 19΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Σε εκείνο το σημείο ο Αλβαρες σέντραρε, με τον Κρέσπι να σουτάρει και να αναγκάζει τον Στογιάνοβιτς να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση. Παρόλα αυτά ο Ριέρα κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο 24΄ να δεχθεί δύο κίτρινες, τη μια για φάουλ και την άλλη για καθυστερήση σε εκτέλεση φάουλ του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα πάνω που πίεζε για το γκολ. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το πλεονέλκτημα και στο 34΄ ο Δούμτσιος έπιασε βολέ πάνω στο σώμα του Καστάνιο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Κρεσπί να χάνει νέα ευκαιρία στο 41΄, μετά από μπαλιά του Ιγκλέσιας.

Στο δεύτερο μέρος ο Σίτο έχασε ευκαιρία στο 48΄, με τον Στογιάνοβιτς να λέει ξανά όχι. Ο Λεβαδειακός παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να κυριαρχήσει, με τον Τόρο να απειλεί στο 71΄, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ήταν σε ετοιμότητα. Ο Αστέρας απείλησε ξανά στο 75΄, με τον Άλβαρες να σεντράρει, τον Μπαράλες να παίρνει κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 78΄ ο Βρακάς έπιασε ένα ωραίο σουτ με τον Παπαδόπουλο να είναι ξανά σε ετοιμότητα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες - Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο - Κρέσπι, Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς - Τσάπρας, Τζημόπουλος, Μπάχανακ, Παναγιώτου - Χάμοντ, Μεχία, Μουτίνιο - Βρακάς, Λούα Λούα, Δούμτσιος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags