Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Υπάρχει εξήγηση! Για αυτό ετοιμάζει Τάισον ο Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-15 23:20:00

Υπάρχει εξήγηση! Για αυτό ετοιμάζει Τάισον ο Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Υπάρχει εξήγηση! Για αυτό ετοιμάζει Τάισον ο Λουτσέσκου ενόψει Παναθηναϊκού

Η “γκέλα” του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, είναι γεγονός ότι “πλήγωσε” τους πάντες και παρά την υπεροχή που είχε στη διάρκεια του αγώνα, το ότι δεν σκόραρε, ήταν αυτό που προβλημάτισε.

 

ΠΑΟΚ: Η “γκέλα” του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, είναι γεγονός ότι “πλήγωσε” τους πάντες και παρά την υπεροχή που είχε στη διάρκεια του αγώνα, το ότι δεν σκόραρε, ήταν αυτό που προβλημάτισε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά τη λήξη έδωσε το στίγμα ότι θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του τον Βραζιλιάνο νεοαποκτηθέντα, Τάισον, που είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει, αν και δεν βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητας.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Τάισον μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης με τη νέα του ομάδα, έχοντας μία πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του, στη χθεσινή προπόνηση και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της πίστωσης χρόνου. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του, με φόντο το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στην Τούμπα (20:30) και δεν επιτρέποντας απώλειες και νέα λάθη ή “γκέλα”.

Για το μεθαυριανό παιχνίδι, οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Μάριος Τσαούσης, δεν θα είναι έτοιμοι και έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα βγήκε για τρέξιμο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι προαναφερθέντες, είναι απίθανο να μπορούν να αγωνιστούν.

Γι αυτό λοιπόν ετοιμάζει ο Λουτσέσκου τον Τάισον, για να μπει έστω και σαν αλλαγή στη διάρκεια του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να σκοράρει, κάτι που έως τώρα το πετύχαινε μέσα στην Τούμπα, εκτός από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ σημαίνει πλουραλισμός και συνεργασία! Παράσταση Χατζισαφί - Τρέλανε Μελισσανίδη ο Αραούχο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags