Facebook Pixel Κάουλι Ολιβέιρα Σόουζα στο Παναθηναϊκό: Ποιο είναι το πλάνο;
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 13:23:00

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση Κάουλι για Παναθηναϊκό - Το πλεονέκτημα που έχουν οι Πράσινοι!

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση Κάουλι για Παναθηναϊκό - Το πλεονέκτημα που έχουν οι Πράσινοι!

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στην υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα Σόουζα, αφού ο Βραζιλιάνος θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Λουντογκόρετς για να συζητήσουν το μέλλον του.

Παναθηναϊκός: Σημαντική συνάντηση με την διοίκηση της βουλγάρικης ομάδας αναμένεται να έχει ο Κάουλι, που αποτελεί εδώ και καρό "στόχο" του Τριφυλλιού γα την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν αγωνίστηκε λεπτό στο φιλικό της Λουντογκόρετς με το Ανόβερο (ήττα 2-1 των Βούλγαρων), παρότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλα συνηγορούν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Βουλγαρίας να σημειώνει πως περιμένει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 27χρονο.

«Ο Κάουλι είναι μέλος της ομάδας. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και θα δούμε τι θα αποφασίσουν», ήταν τα λόγια του προπονητή, Άντε Σιμούντζα, που πρόσθεσε ότι επίκειται συνάντηση με τον παίκτη όπου θα κριθεί το μέλλον του.

Από την Βουλγαρία επιμένουν ότι Παναθηναϊκός και Τζέονμπουκ (Ιαπωνία) δίνουν "μάχη" για την απόκτηση του Κάουλι, με τους Πράσινους πάντως να έχουν ένα πλεονέκτημα, το γεγονός ότι η οικογένεια του παίκτη θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματ" Αλαφούζου με Έλληνα άσο - Μπακ με σύγχρονα χαρακτηριστικά - Συμβόλαιο μέχρι το 2025!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags