Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αρχηγάρα παντού! Εξελίξεις με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό μετά το πέναλτι στα Γιάννενα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 08:23:00

Αρχηγάρα παντού! Εξελίξεις με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό μετά το πέναλτι στα Γιάννενα

Sportdog Team
Αρχηγάρα παντού! Εξελίξεις με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό μετά το πέναλτι στα Γιάννενα

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού άλλαξε το ματς στους Ζωσιμάδες.

Παναθηναϊκός: Ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε προχθές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός των Πράσινων, που έχει επανέλθει για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς παίρνει θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια του Τριφυλλιού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον δικαιώνει, επισκιάζοντας πολλές φορές και τον Ρούμπεν Πέρεθ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο ματς με τους Ηπειρώτες ο Κουρμπέλης έβαλε την σφραγίδα του -πρώτη φορά μετά από καιρό- σε ένα σημαντικό αγώνα, κερδίζοντας το πέναλτι στο 92' από τον Μορέιρα, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού.

«Απλά παρακαλάω να κάνει κοντρόλ ο Μορέιρα, το οποίο και έκανε. Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι. Καταλαβαίνω πως θα έδιωχνε μετά. Εγώ παρακαλούσα τον διαιτητή να πάει στο VAR αυτός μου έλεγε πως κάνω θέατρο. Ένιωσα την επαφή και ήμουν σίγουρος πως ήταν πέναλτι», ήταν η ατάκα του 29χρονου άσου του Τριφυλλιού για την συγκεκριμένη φάση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και την αγωνιστική άνοδο του διεθνή χαφ τον τελευταίο μήνα, η πράσινη διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον καλέσει να συζητήσουν το ενδεχόμενο για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς ούτως ή άλλως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, από το 2017, που βρίσκεται στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Βαγιαννίδης, πλησίασε... Εμπαπέ - Κορυφαία ομάδα για τον "Έλληνα Ντοναρούμα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags