Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Tρίβει τα... χέρια του με Τάισον ο Λουτσέσκου - Εκεί ποντάρει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 16:30:00

Tρίβει τα... χέρια του με Τάισον ο Λουτσέσκου - Εκεί ποντάρει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Tρίβει τα... χέρια του με Τάισον ο Λουτσέσκου - Εκεί ποντάρει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ

Όταν o Τάισον Μπαριέντος Φρέντα πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο, η πρώτη εικόνα του ήταν ενός φιτ αθλητή που πρόσεξε τον εαυτό του στο διάστημα πουν δεν είχε αγώνες.

 

ΠΑΟΚ: Όταν o Τάισον Μπαριέντος Φρέντα πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο, η πρώτη εικόνα του ήταν ενός φιτ αθλητή που πρόσεξε τον εαυτό του στο διάστημα πουν δεν είχε αγώνες.

Μπορεί το τελευταίο του επίσημο ματς να ήταν στα τέλη Νοέμβρη με την Ιντερνασιονάλ να παίζει απέναντι στην πρωταθλήτρια Παλμέιρας, αλλά έκτοτε η πρώην ομάδα του άρχισε προετοιμασία για το πρωτάθλημα Παουλίστα που αρχίζει τις επόμενες μέρες.

Αυτό το συμπέρασμα επιβεβαίωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικό από τα όσα δείχνει στις πρώτες του προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ ότι μπορεί άμεσα να είναι διαθέσιμος και να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά, είτε πίσω από τον φορ, είτε στα «φτερά». Ούτως ή άλλως το πλάνο για τον Τάισον είναι αρχικά να έρχεται από τον πάγκο και να προσθέτει ποιότητα στην ομάδα, μέχρι να φτάσει στο 100% και τότε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις φανέλα βασικού.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ιδιαίτερα κεφάτος – κάτι που φάνηκε ακόμα και την μέρα που έφτασε στην Θεσσαλονίκη – και σε καλή κατάσταση, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις στο πρώτο σκανάρισμα στο οποίο υποβλήθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τιμ του. Θυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός ήδη μετά το ματς με τον ΟΦΗ είχε δείξει ξεκάθαρα ότι σκέφτεται άμεσα να τον εντάξει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσέσκου ποντάρει σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα και στο… απρόβλεπτο που μπορεί να δώσει ο Τάισον ειδικά σε τέτοιου είδους αγώνες που έρχοντες, όπως αυτοί με τους «πράσινους» για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για αρχή θα είναι στην αποστολή αύριο, ενώ όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο θα έρχεται πιο κοντά σε επίπεδα ομοιογένειας αλλά και σε επίπεδο ετοιμότητας.

Σε ότι αφορά στους άλλους απόντες ενόψει Παναθηναϊκού, οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Φιλίπε Σοάρες και Μάριος Τσαούσης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Νίκολας Κουαλιάτα βγήκε για τρέξιμο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί έχοντας ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από μια επέμβαση που έκανε πριν από περίπου έναν μήνα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαρούτι" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απάντησαν σε Μαρινάκη - "Έχει διοίκηση η ΕΠΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags