Facebook Pixel Μαρσέλο: Νέα σενάρια με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο - Τον στέλνουν στην ομάδα της... καρδιάς του
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 18:43:00

Νέα σενάρια με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο - Τον στέλνουν στην ομάδα της... καρδιάς του

Sportdog Team
Νέα σενάρια με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο - Τον στέλνουν στην ομάδα της... καρδιάς του

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού καθώς μετά από τις φήμες περί συμφωνίας με την LA Galaxy νέα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μαρσέλο: Μεγάλος... ντόρος σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού καθώς μετά από το ρεπορτάζ του Don Balon» στην Ισπανία που γίνεται λόγος για άμεση ανακοίνωση της μετακίνησής του από τους LA Galaxy, δημοσίευμα από την πατρίδα του αναφέρει ότι είναι μεταγραφικός στόχος της ομάδας που ξεκίνησε την καριέρα του, της Φλουμινένσε.

«Ο Μαρσέλο είναι παιδί της Φλουμινένσε. Οι άνθρωποι της ομάδας της Λαραντζέιρας, όταν έμαθαν ότι ο Μαρσέλο θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο (σ.σ καλοκαίρι), ενθουσιάστηκαν. Θα ήταν πολύ καλό για τον σύλλογο να έχει έναν παίκτη σαν τον Μαρσέλο, ο οποίος μπορεί ακόμα να βοηθήσει στο γήπεδο και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Φλουμινένσε βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του έμπειρου άσου», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Μαρσέλο, ενώ να σημειώσούμε ότι τόσο η Φλαμένγκο, όσο και η Κορίνθιανς φέρονται να θέλουν τον αποκτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" Ολυμπιακού για Έλληνα 4 εκατομμυρίων - "Θράσος, ασίστ και καλά χτυπήματα - Άμεσα βασικός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags